Пон-Саб 10:00-19:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сервис за бела техника и разладни уреди | Монтажа и сервис на клима уреди

 

 
Професионална грижа за Вашите домашни апарати
 
 
 
 

Што нудиме?

 

 
 
 
 

Експресна услуга

 
 
 
 
 
 

Квалитет

 
 
 
 
 
 

Прифатливи цени

 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

 

Кои ги нудиме

 
 
 
 
 
 
 
 

Монтажа на клима уреди

 
 
 
 
 
 
 
 

Сервис за клима уреди

 
 
 
 
 
 
 
 

Сервис за бела техника

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

за нас

 

 

Кои сме ние

 
Сервис за бела техника и разладни уреди

Монтажа и сервис на клима уреди
 
 
Веќе 20 години се грижиме за вашите домашни апарати.

Посветени сме да ги вратиме вашите домашни апарати во живот во најкус можен рок. Вашиот дом е комплетен и удобен само кога сите ваши апарати се во најдобра состојба или работат како што вие би сакале.

Фриго Плус® може да ги сервисира сите марки и модели на апарати од домашни увозници, а нашите овластени, фабрички обучени мајстори се секогаш подготвени да ја завршат работата професионално.

Нашиот тим е обучен и овластен за монтажа и сервис на клима уреди.

Се што треба да направите е да не побарате и ние ќе бидеме кај вас во нсајкус можен рок.
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
 
 
 
 

Контакт

 

 

ИМАТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА?

 
 
 
 
 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил: